Word lid

Ben jij enthousiast geworden?

Word dan lid van onze brigade. Behalve dat je er veel dingen leert en dat je er aan je conditie werkt is het ook nog eens hartstikke leuk!

Reddingsbrigade Raalte staat altijd open voor nieuwe leden. Het is dus altijd mogelijk om deel te nemen aan onze lessen en opleidingen. Om lid te worden moet je minimaal 6 jaar oud zijn en dien je in het bezit te zijn van zwemdiploma A.

De groepen worden zo veel mogelijk op leeftijd ingedeeld. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je net als je kleine broertje moet beginnen bij Junior Redder 1. Als er nog geen groep is van jouw leeftijd dan kunnen we in overleg iets regelen!

Je vindt hier (klik) de contributie bedragen die wij hanteren.

Mocht je nog twijfelen, dan kan je altijd een paar keer vrijblijvend mee zwemmen. Klik hier voor de GRATIS PROEFLES of vraag aan het bad naar Jordy of Ronald.

Gelijk lid worden kan natuurlijk ook. Je kan hier (klik) het AANMELDFORMULIER downloaden. Print het uit en neem het vrijdag mee naar het zwembad of stuur het volledig ingevulde en ondertekende formulier voldoende gefrankeerd naar:

Ledenadministratie Reddingsbrigade Raalte
Kerspelweg 38
8101 GP Raalte

Tot snel in het zwembad Tijenraan !!!