Welkom terug

Beste leden,

De laatste 2 weken hebben we gezien dat het aantal bezoekers op deze website sterk is gestegen. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee, want volgens ons betekent dit dat iedereen er weer zin in heeft om te beginnen met zwemmen! En we hebben goed nieuws! Want hoewel de vakantie voor sommigen al eerder werd afgesloten met een weekendje Callantsoog of de oefening buitenwater zullen wij, zoals al een tijdje in onze agenda te zien is, vanaf vrijdag a.s. weer verder gaan waar we voor de zomer gebleven waren.

Er gaan wel een paar kleine dingen veranderen. We gaan officieel beginnen met de nieuwe examen eisen, en we krijgen zoals ieder jaar nieuwe groepen (dit betekent dat jij nu misschien wel een uurtje later mag zwemmen!). Voor iedereen geld dat het handig is om even op deze site te kijken wie je nieuwe trainer wordt. Mogelijk zijn nog niet alle af en aanmeldingen op deze site verwerkt, voor vragen over de nieuwe groepsindeling mag je altijd mailen met Bram via het mailadres rechts in beeld.

Alle trainers krijgen voor vrijdag een mail met de nieuwe examen eisen voor hun groep, maar deze zijn natuurlijk ook gewoon voor iedereen te raadplegen op onze “Downloads” pagina.

Ik kan alleen nog zeggen dat ik er zin in heb! Hopelijk tot vrijdag!

Namens het bestuur van Reddingsbrigade Raalte,

Bram Journée