Website geüpdatet!

Reddingsbrigaderaalte.nl bestond alweer een tijdje (voor de fanaticus sinds 2011). In de begin jaren hebben Bram en Jordy deze website met hulp van Eyle ooit in de lucht gezet en zijn we gaan bouwen aan wat er vandaag de dag stond. Het werd wel eens tijd om die website, voor het laatst groots bijgewerkt (lees hier het beknopte artikel dat Bram schreef).

Allyne en Jordy vonden het ondertussen wel eens tijd voor een broodnodige opfrissing van de website. De website zoals je die nu ziet, is weer helemaal fris en up to date. We beloven niet dat er niets meer zal wijzigen de komende weken, toch hopen we dat je ook na vandaag nog altijd je weg kunt vinden op onze website. Ben je nou echt iets kwijt of kun je iets niet vinden? Dan kun je altijd een mailtje sturen naar ons!

Benieuwd naar wat er allemaal gewijzigd is? Een kleine greep eruit:

  • Het thema (layout) is aangepast en in een moderner jasje gegoten (en ja! Hij doet het nu ook een stuk beter op je telefoon/tablet ;-));
  • Alle formulieren zijn gebruiksvriendelijker gemaakt en beter beveiligd tegen spam/robots (Afmelden voor een les en aanvragen van een proefles). Van een afmelding krijg je ook een bericht via de e-mail terug vanaf nu (zoals je gewend was). Van een Proefles is dit momenteel niet het geval, maar krijg je een melding op je scherm;
  • Het aantal menu items is drastisch teruggebracht en sommige items zijn nu ondergebracht onder het kopje ‘informatie’;
  • Onze social media pagina’s zijn toegevoegd aan het zijmenu aan de rechterkant zodat je deze makkelijk kunt vinden;
  • en nog veeeeeeeeel meer onder de motorkap om de komende jaren weer vooruit te kunnen!

Zijn we dan al klaar? Nog niet helemaal.

De komende tijd werken we nog verder aan een foto album waarop we (na een aantal jaar afwezigheid) weer foto’s kunnen delen. Denk hierbij aan evenementen als jeugddagen, examens, etc. Deze zullen gezien de AVG wetgeving altijd achter een wachtwoord staan. Op het moment dat het eerst volgende album gedeeld gaat worden, zullen we alle pagina’s die achter een wachtwoord voor leden staan, van hetzelfde wachtwoord voorzien. Deze zullen we dan communiceren met de leden via een e-mail of nieuwsbrief.

Binnenkort zullen ook alle commissies weer een account krijgen om jullie hier ook op de hoogte te houden van het laatste nieuws. Zodat je dat hier altijd terug kunt vinden. Heb je op dit moment nog vragen, dan horen we dat graag. Ons mailadres staat hierboven in het artikel.

Namens team website,

Jordy & Allyne