Vijfkamp 2015!

Beste Redders,

Eén keer per jaar houden wij met de reddingsbrigade’s uit de regio een onderlinge wedstrijd voor alle leeftijden, gewoon voor de lol! Hieraan kan iedereen mee doen, sterker nog, hoe meer zielen hoe meer vreugd! Iedereen wordt ingedeeld naar leeftijd en gaat de strijd aan met zijn leeftijdsgenootjes van andere brigades. Jij gaat toch ook de strijd aan met je leeftijdsgenoten van de brigades Zwolle, Hasselt, Zwartsluis en Staphorst?

Omdat wij reddingsbrigades zijn, zijn er natuurlijk verschillende reddingsbrigade materialen verwerkt in het programma zoals tuigjes, poppen en stokjes! Samen strijden wij met z’n allen ervoor om zoveel mogelijk punten in alle programmaonderdelen te behalen. De avond sluiten wij gezamenlijk af met een groepsestafette waaraan alle leeftijden deelnemen, een mooie teambuilding dus!

De vijfkamp wordt dit jaar gehouden in Zwolle (zwembad de vrolijkheid), de tijd is van 17:00 tot 21:00 uur. De vertrektijd vanaf Tijenraan zal vermoedelijk rond 16 uur zijn, maar dit laten wij nog weten!

Je kunt je opgeven tot 12 oktober!

Jij bent er toch ook bij?! Vul snel dit formulier in zodat wij weten dat je mee gaat!

Om deze avond door te laten gaan zijn wij nog op zoek naar een tweetal personen die zouden willen klokken aan de badrand. Dit doe je altijd in paren van twee en hiervoor krijg je een korte uitleg vooraf! Wil jij ons hierbij ondersteunen? Geef dit dan aan in het opgave formulier of neem contact op met Jordy!

Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in om met zoveel mogelijk van jullie 7 november af te reizen naar Zwolle en de buurtbrigades te laten zien hoe goed wij kunnen zwemmen, jij toch ook?

 

Heb je op dit moment al vragen? Dan kun je contact op nemen met Jordy, Jordy @ reddingsbrigaderaalte.nl

Jordy & Peter