Vanavond derde clinic

We zijn op de helft met onze clinics waarvoor we alle kinderen in de gemeente Raalte hebben uitgenodigd. In de afgelopen twee weken heeft iedereen kennis kunnen maken met de reddingsbrigade en wat deze zoal doet als je alleen maar in een zwembad traint. Jullie hebben ons met velen overspoeld en daar zijn we zeer dankbaar voor.

Vanavond is onze derde van vier clinics waarin je kennis kunt maken met wederom een nieuw onderdeel waar wij ons wekelijks mee bezig houden. Heb jij vanavond tussen 18:30 en 19:30 nog niks te doen? Top! Zien we je vanavond in zwembad Tijenraan!

Wij doen dit natuurlijk niet zomaar. Allereerst vinden we het hartstikke leuk waar we mee bezig zijn en dat willen we graag delen. Daarnaast is het goed om je bewust te zijn van wat je moet doen als je zelf in problemen komt wanneer je in of rond het water bent. Wij kunnen je leren hoe je jezelf en anderen kan helpen wanneer jij of iemand anders in de problemen komt, immers moet je eerst zelf goed kunnen zwemmen voordat je een ander kan helpen!

Wil je altijd op de hoogte zijn van wat er speelt? We houden je via onze website en onze op de hoogte van al het nieuws en evenementen. Tevens plaatsen we hier met regelmaat interessante links, filmpjes of foto’s om je op de hoogte te houden en te informeren.

Tot vanavond!