Strandwacht 2

StrandwachtBeste Leden,

Wij (de trainers van Reddingsbrigade Raalte) gaan in het weekend van 1 en 2 september naar Callantsoog toe. We vertrekken zaterdag ochtend rond 9:00 uur vanaf Tijenraan en we zullen na een overnachting op de camping in Callantsoog op zondag avond rond 21:00 uur weer terug zijn in Raalte.

Wij willen de oudste groepen (Golf, Hotel, Indy en Kilo) uitnodigen om met ons mee te gaan! Omdat het aantal aanmeldingen naar aanleiding van het bericht op de website bleef hangen op 5 personen willen wij deze buitenkans nog 1 maal onder de aandacht brengen!!

We zullen deze 2 dagen te zien krijgen wat het werk van een strandwacht inhoud. Dit betekent dat we o.a. een kijkje gaan nemen op de beide strandposten, de auto’s, de boten en de loods waar ‘s avonds al het materieel staat. Zelf gaan we natuurlijk aan de slag met het oefenen van een lijnredding maar we zullen ook getuige zijn van een demonstratie door de strand-crew van Reddingsbrigade Callantsoog!!!

De kosten voor dit uitje bedragen  € 45,-  p.p. dit is inclusief vervoer vanaf Tijenraan, BBQ en overnachting.

Graag willen wij voor 27 juli weten of je meegaat. Als je dit nog niet hebt gedaan kun jij je via de volgende link aanmelden:
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGF3bkk2VDZKYTUtRkNfeUFDMlh5SkE6MQ#gid=0

LET OP: mocht je nu op vakantie zijn en dit bericht pas na 27 juli lezen of werkt de link niet goed? Geen paniek! Stuur dan even een mailtje naar opleiding@reddingsbrigaderaalte.nl

Laat van je horen! Want hoe meer mensen er mee gaan, hoe groter het succes!

Namens de Reddingsbrigade Raalte
Sjoerd Reus & Bram Journée