Start seizoen 2021

Hi!

Leuk dat je hier bent! Het heeft even geduurd voordat we weer een nieuw berichtje hebben geplaatst, maar er is ondertussen veel gebeurd.

Het seizoen staat op het punt van beginnen, binnen het bestuur zijn wat wisselingen geweest, net als in de commissies. Op de algemene ledenvergadering in juni hebben we een aantal van jullie daar al over bijgepraat.

Vanaf 3 september 2021 gaan we weer van start met het nieuwe seizoen. De groepsindeling daarvoor is zojuist aangepast en kun je vinden op de groepen pagina (zie het menu hierboven)! Het wachtwoord, dat hebben alle leden via de mail ontvangen via het secretariaat.

Tijden

De tijden zijn onveranderd:

1e uur 18:05 tot 18:45 uur
2e uur 18:45 tot 19:30 uur
3e uur 19:30 – 20:15 uur

De lessen junior/zwemmend redder en lifesaver vinden in de eerste 2 uren plaats. Het 3e uur is voor volwassenen/ouders/trainers die zelf ook willen zwemmen.

Afmelden

Wanneer je een keer niet kunt, horen wij dat graag. Op die manier weten wij hoeveel leden we kunnen verwachten. Dat is mogelijk met een mailtje naar ikbenziek @ reddingsbrigaderaalte.nl (aan elkaar). Ook kun je daar het formulier bovenaan bij afmelden voor gebruiken (dat mailt ons en stuurt de indiener een bevestiging). Ook kun je gebruik maken van ons whatsapp nummer (let wel: alleen op vrijdagavond reageren we daarop). Zie daarvoor de mail die je hebt gehad van het secretariaat.

Ouder avond

Binnenkort zullen we weer een ouderavond gaan houden, deze zal tijdens het eerste zwemuur zijn, in het sportcafé in Tijenraan. Op deze avond kunnen nieuwe ouders kennismaken met een deel van het bestuur en vragen stellen die er eventueel leven. Als er nog goede ideeën zijn (denk aan het whatsapp nummer, dat was een uitkomst van de eerste ouderavond), horen we dat ook graag op die avond en gaan we samen in gesprek. Een uitnodiging volgt binnenkort.