Sponsoractie Rabobank

Hallo allemaal,

sommigen van jullie hebben we gisteren aan het bad hier al over gesproken, anderen nog niet, vandaar even dit bericht.

Onze reddingsbrigade doet mee aan hart voor Salland, een initiatief van Rabobank Salland. Hieraan kunnen verenigingen uit Salland (met uiteraard een bankrekening bij de RABO) meedoen.

Wat houdt dit in?
Iedereen die lid is van de Rabobank, heeft deze week een kaart thuis gekregen, met een code om persoonlijk te kunnen stemmen. Elke code is goed voor 5 stemmen, waarvan er maximaal 2 aan dezelfde vereniging mogen gegeven worden. Zo laat de Rabobank hun leden beslissen welke verenigingen het meest gesteund gaan worden met een sponsorbedrag. Het totale bedrag dat verdeeld gaat worden is ā‚¬ 100.000. Hierbij is ook een doel voor het besteden van het sponsorbedrag aangegeven, in ons geval is dit nieuwe kleding voor trainers aan het bad. Onze oude kleding ziet er niet echt mooi meer uit šŸ™ , en er staat ook nog steeds het oude logo op. We hopen hier (een deel van) de kosten mee te kunnen dekken.

Komt er dus op neer dat wij graag meedoen aan deze actie, en dat we jullie dus willen vragen zoveel mogelijk op onze vereniging te stemmen. Hoe meer stemmen voor ons, hoe groter het bedrag wordt dat wij gesponsord kunnen krijgen. Ook stemmen van opa’s en oma’s, buren, vriendjes en vriendinnetjes zijn natuurlijk erg welkom !!! Iedereen kan meerdere verenigingen steunen (door e 5 stemmen, en maximaal 2 per vereniging te vergeven), dus dat is geen probleem!

Stemmen kan tussen 18 maart en 28 maart via onderstaande link:
www.salland.rabobank.nl

Voor hulp hierbij laat het mij maar even weten, heb je geen kaart ontvangen, maar wel een rekening bij de RABO? Dan kun je het beste even bellen met de bank op 0570-508555

Wij hopen op jullie aller medewerking! Alvast bedankt hiervoor !!

Groet Michel Blankenvoorde
penningmeester