Schoolzwemmen

Leerlingen van diverse basisscholen uit de gemeente Raalte hebben deze week kennis gemaakt met Reddingsbrigade Raalte. De leerlingen kregen tijdens het schoolzwemmen een kleine demonstratie aangeboden van de Reddingsbrigade. Daarnaast gingen de leerlingen ook zelf het water in om iemand te redden!

(klik hier voor de foto’s)

Reddingsbrigade Raalte

Wij zijn een kleine actieve vereniging waar iedereen, met zwemdiploma A kan komen zwemmen. De vereniging bestaat al meer dan 30 jaar. De Reddingsbrigade Raalte traint elke vrijdagavond vanaf 18.05 uur in Tijenraan. Dankzij de ervaring die ze bij ons op deden werken een aantal van onze leden iedere zomervakantie als strandwacht in onder andere Callantsoog en Castricum. Ook dat hoort tot de mogelijkheden!

Gratis meedoen!

De Reddingsbrigade biedt een unieke kans om mee te doen door middel van gratis clinic(s), om zo een kijkje binnen de reddingsbrigade te krijgen. Uiteraard ga je ook zelf het water in om met behulp van diverse technieken en reddingsmiddelen mensen te leren redden.

Dit alles gebeurd op enkele vrijdagavonden, te weten:

  • vrijdag 17 januari van 18.30 -19.30 uur
  • vrijdag 24 januari van 18.30 -19.30 uur
  • vrijdag 31 januari van 18.30 -19.30 uur
  • vrijdag 7 februari van 18.30 -19.30 uur

De clinics zijn toegankelijk voor iedereen die diploma A heeft. En natuurlijk mag je ook iedereen meenemen die je maar wilt!

Daarnaast vindt er op woensdagmiddag 19 februari een afsluitend evenement plaats voor iedereen die meegedaan heeft aan de clinics op de vrijdagavonden !!!!

Geïnteresseerd? Meld je nu gratis aan voor de clinics via promotie@reddingsbrigaderaalte.nl

We zien je graag verschijnen aan het bad!