[Update!] Reddingszwemmen clinics

Beste (aspirant) redders,

De afgelopen twee weken zijn wij aanwezig geweest tijdens het schoolzwemmen van de basisscholen uit de gemeente Raalte in zwembad Tijenraan. Tijdens het schoolzwemmen hebben wij alle aanwezige kinderen al kort kennis laten maken met wat een reddingsbrigade doet, maar dit was natuurlijk veel te kort! Vanaf aanstaande vrijdag gaan wij tijdens één van onze uren deze clinics voortzetten.

UPDATE!
In verband met de veiligheid en enkele verplichtingen waaraan wij moeten voldoen, willen wij graag wat (contact)gegevens noteren van elke deelnemer die dit jaar aan onze clinics deelneemt. Hiervoor is een digitaal formulier beschikbaar bij onze vrijwilligers in de centrale hal van het zwembad. Hierbij alvast het verzoek om de eerste keer dat je mee doet er rekening mee te houden dat dit formulier moet worden ingevuld. Het invullen zal ongeveer 1-2 minuten in beslag nemen, probeer de eerste keer dan ook bijtijds aanwezig te zijn om dit soepel te laten verlopen!

Een aantal dingen die je moet weten voor deze clinics;

Waar? Zwembad Tijenraan, zwolsestraat 68a, Raalte
Wanneer? vrijdag 14,21 en 28 november, 5* en 12** december
Hoe laat? verzamelen in de centrale hal van het zwembad om 18.30 uur, zwemmen van 18.45 tot 19.30 uur.
Wat moet je meenemen? Zwemkleding!

* 5 december is een herhalingsles van de voorgaande 3 weken, deze is niet verplicht voor het certificaat!
** 12 december sluiten wij de clinics af met een afsluitend evenement waar alle deelnemers die aanwezig zijn geweest een certificaat kunnen behalen!

Wij hopen jullie de komende weken een aantal vrijdag te kunnen ontmoeten aan het bad!

Mocht jij of je ouder(s) op dit moment vragen hebben kun je contact met ons opnemen via jordy @ reddingsbrigaderaalte.nl of stel je vraag aan het bad!