Lessen starten weer!

Hallo redders

Vanaf 4 september vervolgen wij weer de reguliere lessen met een aantal aanpassingen! De groepsindeling is ondertussen aangepast, het wachtwoord om de pagina te openen is gedeeld per mail. Heb je die niet? Neem dan contact op het met secretariaat (zie rechts).

Zowel de lessen van de kinderen worden weer opgestart, als ook de mogelijkheid voor ouders en volwassenen om te zwemmen. Voor iedereen gelden de nieuwe tijden, zodat we contact tot een minimum kunnen beperken. Probeer niet te vroeg te komen, of wacht buiten. Doorlopen kan na een signaal van een van onze instructeurs. Voor ouders die meekomen / wachten, het restaurant is open (let op de geldende regels en het achterlaten van je gegevens in de horeca) of neem plaats op de tribune (ook hier 1,5 meter afstand).

Tijden
18:05 – 18:45   —  1e uur (verzamelen vanaf 18 uur bij voorkeur buiten, doorlopen 18:05)
18:50 – 19:35   —  2e uur (verzamelen vanaf 18:40, doorlopen om 18:45)
19:35 – 20:15   —  3e uur  (doorlopen om 19:35) 

Route

Nadat je je gemeld hebt bij een trainer in de hal, wordt je afgevinkt op de lijst als aanwezig. Je kan dan zelf met je bandje doorlopen bij de poort, als we aangeven dat je mag doorlopen (Loop dus niet zelf door!). Als je je kind binnen wil laten, zie hierboven. Nadat je binnen bent gekomen, loop je rechtdoor langs de spiegels, einde ga je rechts. Je loopt via de douches naar het bad, waar je je tas neer kan zetten op de daarvoor aangewezen plekken. Je ontdoet je van je bovenkleding (zwemkleding heb je al aan vanaf huis), en doet die in je tas. Je gaat daarna douchen, en meld je bij de baan bij je trainer. Aan het einde van de les, pak je je spullen, en loop je via de zijdeur naar de kleedkamers. Zowel de groepskleedkamer als de hokjes zijn in gebruik. Volg de aanwijzingen in het zwembad, en houd zoveel mogelijk 1,5 afstand (t.o.v. 18 jaar en ouder). Je droogt je af, doet je kleren weer aan en verlaat zo spoedig mogelijk het zwembad via de daarvoor geldende route.  

Ouders die zwemmen / lid zijn

Voor de senior leden onder ons (ook de zwemmende ouders) hebben we een baan beschikbaar zoals je gewend bent. Ook van jullie vragen we om zoveel mogelijk 1,5 meter afstand te bewaren van andere volwassenen/trainers. Wanneer je banen aan het zwemmen bent, geldt de afstand niet, buiten het water, wel. Wanneer je als volwassene wilt zwemmen, maar geen kind hebt in hetzelfde uur, vragen we je om zoveel mogelijk in het 3e uur te komen zwemmen. Kom niet te vroeg, en houd je afstand t.o.v. anderen. Als je nog praktische vragen hebt, stel die dan vooral vrijdagavond. 

Het is een vreemde tijd. We doen onze best om alles zoveel mogelijk te stroomlijnen. We hopen dat u begrip kun opbrengen als alles vrijdag niet helemaal vlekkeloos loopt. Samen gaan we er het beste van maken! 

Nieuwe leden.

Ken je nog kinderen die ook wel bij de reddingsbrigade zouden willen, breng dan onderstaande bij ze onder de aandacht.

Deze zomer is de reddingsbrigade/strandwacht al veel in het nieuws geweest. Dat laat maar weer zien hoe belangrijk de reddingsbrigade kan zijn! Nu weten we allemaal, bijvoorbeeld, hoe een mui in elkaar steekt en wat de vlaggen op het strand betekenen. Meer dan tien leden van de Reddingsbrigade Raalte, jong en oud, zijn deze zomer ook weer naar het strand, een zwembad of open water gegaan om de veiligheid daar zo goed mogelijk te bewaren. Super! Wij zijn in ieder geval ontzettend trots op al onze dappere redders. En we hopen natuurlijk ook dat we weer jonge redders kunnen begeleiden om in de toekomst ook te gaan helpen! De Reddingsbrigade Raalte is een goed, gezellig begin, vinden we zelf! En dat willen we natuurlijk ook graag laten zien aan de redders van morgen. Heeft je kind diploma A en lijkt het hem/haar leuk om lekker met ons te gaan zwemmen? Kom dan gratis en vrijblijvend een keer met ons meedoen! Kijk voor meer info op: https://reddingsbrigaderaalte.nl/wordlid/gratis-proefles/.