Koningsdag 2014

Op 26 april, de eerste echte koningsdag, waren wij wederom aanwezig in het centrum van Raalte. Dit proberen wij op regelmatige basis te doen en daarmee meer mensen enthousiast te maken voor dat wat wij doen.

Een groep enthousiaste leden en trainers hebben in combinatie met de reddingsboot, die we hebben mogen lenen van de brigade uit Deventer, veel bekijks getrokken en vele folders uit mogen delen. Veel kinderen hebben hierbij van de mogelijkheid gebruik gemaakt om achter het stuur van een reddingsboot plaats te nemen en zich zo even een echte redder te voelen!

We hebben wederom een heleboel foto’s kunnen maken, deze zijn reeds te vinden in ons fotoboek (klik). Wil jij graag een kopie van jouw foto in een betere kwaliteit om aan al je vrienden en familie te laten zien? Stuur dan even een mailtje met in ieder geval het nummer van de foto naar promotie @ reddingsbrigaderaalte . nl

P.s. Als je het nummer van de foto niet kunt vinden, ga dan onderaan de foto pagina naar het foto archief. Kies hier voor het album ‘koningsdag’. Wanneer je nu op een foto klikt staat er rechts naast de foto meer informatie, als je naast ‘bestandsnaam’ op het woord ‘reddingsbrigaderaalte’ gaat staan, komt de bestandsnaam in beeld! Mocht dat niet lukken volstaat het nummer van de foto ook, zoals onder de foto aangegeven (bijv. foto 14 van 160).