Hart voor Salland

Redders,

Zoals elk jaar doen wij ook dit jaar weer mee aan de hart voor Salland actie van de Rabobank. Een aantal leden houdt zich buiten het zwembad al bezig met andere reddingsbrigade taken (denk aan het strand, maar ook bijvoorbeeld festivals als Wildness en Bevrijdingsfestival) door het hele jaar heen. Omdat wij de leden die klaar zijn in het zwembad ook graag willen behouden en een vervolg willen bieden, hebben wij onlangs een commissie Waterhulpverlening opgezet. Deze houdt zich onder andere bezig met het aanschaffen van nieuwe materialen zoals overlevingspakken en portofoons! Dus stem nu!

Steeds meer zien wij dat gemeenten meer eisen stellen aan evenementen als deze op of rondom het water plaatsvinden, steeds vaker doen organisaties een beroep op de Reddingsbrigade. Wat ons betreft een goede ontwikkeling, maar daarvoor moeten wij wel opgeleide mensen hebben. Om dat te kunnen bewerkstelligen, kunnen wij jullie hulp goed gebruiken!

Tot 21 maart kunnen jullie, je familie en vrienden stemmen op ons! Als je een rekening hebt bij de Rabobank in Salland, maar nog geen lid bent (dit gaat niet automatisch), kun je dat vrijblijvend doen. Als je contact zoekt met de Rabobank kun je nog een stemcode ontvangen om in deze periode te kunnen stemmen.

Wij zouden jullie hulp zeer op prijs stellen!

Alvast dank voor je inzet.

Reddingsbrigade Raalte