Grote clubactie 2022

Beste redders,

Zaterdag 24 september start de Grote Clubactie. Reddingsbrigade Raalte doet ook mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel is om hiermee geld in te zamelen voor onze club, zodat jullie contributie zo laag mogelijk blijft. Daarnaast kunnen wij van het geld leuke activiteiten organiseren.

Hoe werkt het?
Een lot kost €3,- en van de opbrengst gaat 80% (= €2,40) naar onze club! Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. Zij kunnen online loten kopen met hun telefoon door de QR-code op he boekje te scannen. Ook kan nog zoals afgelopen jaren een lot worden gekocht door met een pen het boekje in te vullen.

Lees hieronder verder voor de aandachtspunten, en uiteraard de prijsuitreiking!

Hieronder enkele aandachtspunten:
Zorg bij het invullen van de gegevens in het boekje ervoor dat het volledige rekeningnummer inclusief IBAN nummer duidelijk wordt ingevuld, anders kan het geld niet worden afgeschreven.
Ben je klaar met verkopen? Lever je ingevulde verkoopboekje dan uiterlijk op vrijdag 28 oktober in bij je trainer.

Nieuw: Gamification! Check online jouw lotenstand en verdien badges
Dit jaar kun je inloggen op je eigen verkooppagina. Hier bekijk je jouw lotenmeter, stand in het team en gewonnen badges.

Zo log je in op je eigen online verkooppagina:
Scan je persoonlijke QR-code op de voorkant van je boekje
Klik op ‘Mijn stand’ (rechtsboven op je online verkooppagina)
Vul je inlogcode in (deze staat op de QR-code sticker op je boekje)

Prijzen
Iedereen die een of meerdere loten verkoopt krijg een presentje als dank voor zijn of har inzet. Daarnaast hebben wij op vrijdag 11 november voor de beste verkoper nog een extra verrassing.

Veel succes!