Grote Clubactie 2016

Beste redders,

Ook dit jaar doen wij weer mee met de grote clubactie. Het doel van de grote clubactie is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onze club, zodat jullie contributie zo laag mogelijk blijft. Daarnaast kunnen wij van het geld leuke activiteiten organiseren. Een van de activiteiten die wij komend jaar graag willen gaan organiseren is een auto ter water.

Weten hoe dat in zijn werk gaat? klik dan op lees verder!

Hoe gaat het in zijn werk?

Iedereen krijgt een verkoopboekje . Hiermee ga jij langs jouw familie/vrienden bekende of in in jouw woonplaats langs de deuren, om zo veel mogelijk loten te verkopen. De loten kosten € 3,- per stuk, waarvan € 2.40 direct voor onze vereniging is.

Als iemand een lot wil kopen vul je in het verkoopboekje alle gegevens van de koper in. Per gekocht lot wordt dan automatisch €3,- afgeschreven, jij hoeft dus geen contant geld aan te nemen.

Iedereen die een lot koopt krijgt een bedankbriefje en een sticker voor op de deur, deze vind je allebei achterin je verkoopboekje. Het lotnummer kan de koper vinden op het bankafschrift wanneer het geld wordt afgeschreven.

LET OP! Zorg bij het invullen van de gegevens dat het volledige rekeningnummer inclusief IBAN nummer duidelijk wordt ingevuld!

De verkoop start op zaterdag 1 oktober Vanaf dan mag je beginnen.

Het ingevulde verkoopboekje lever je uiterlijk in op vrijdag 28 oktober bij je trainer.

Prijzen.

Iedereen die een of meerdere loten verkoopt krijgt een presentje als dank voor je inzet, en voor de beste verkopers hebben wij nog een extra verassing. Deze toppers kunnen hun beloning vrijdag 18 november direct na de les in ontvangst nemen.

Veel succes!

De activiteitencommissie