Grote Clubactie 2015

Ook dit jaar doen wij weer mee met de grote clubactie! Het doel van de grote clubactie is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onze club, zodat jullie contributie zo laag mogelijk blijft.

Hoe gaat het in zijn werk?

Iedereen krijgt een verkoopboekje . Hiermee ga jij in jouw woonplaats langs de deuren, om zo veel mogelijk loten te verkopen. De loten kosten € 3,- per stuk, waarvan € 2,40 direct voor onze vereniging is. Als iemand een lot wil kopen vul je in het verkoopboekje alle gegevens van de koper in. Per gekocht lot wordt dan automatisch €3,- afgeschreven, jij hoeft dus geen contant geld aan te nemen.

Iedereen die een lot koopt krijgt een bedankbriefje en een sticker voor op de deur, deze vind je allebei in je verkoopboekje. Het lotnummer kan de koper vinden op het bankafschrift wanneer het geld wordt afgeschreven.

LET OP! Zorg bij het invullen van de gegevens dat het volledige rekeningnummer inclusief IBAN nummer duidelijk wordt ingevuld!

De verkoop start op zaterdag 19 september. Vanaf vandaag mag je dus beginnen!

Het ingevulde verkoopboekje lever je uiterlijk in op vrijdag 16 oktober bij je trainer. Vergeet niet je naam op de voorkant te zetten, want iedereen die een of meerdere loten verkoopt krijgt een presentje als dank voor je inzet. Daarnaast heeft de reddingsbrigade voor de beste verkopers nog een extra verassing. Deze toppers kunnen hun beloning vrijdag 30 oktober direct na de les in ontvangst nemen. succes!

P.S.  Lotenverkopers die 20 loten of meer hebben verkocht, ontvangen een gratis entreekaart voor een pretpark* en/of kunnen een bal of tassenpakket met fikse korting bestellen. *Geldig bij Duinrell, Bobbejaanland en Slagharen. 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon. Doorverkoop niet toegestaan.