Vrijwilligers

 

Vacature

Reddingsbrigade Raalte is op zoek naar een algemeen bestuurslid. Van een algemeen bestuurslid  wordt verwacht dat hij/zij betrokken is, weet wat er speelt binnen de vereniging en dit kan verwoorden binnen het bestuur van de vereniging.

Reddingsbrigade Raalte

Reddingsbrigade Raalte is een zwemvereniging die zich inzet voor het bestrijden van de verdrinkingsdood in de breedste zin van het woord en is aangesloten bij Reddingsbrigade Nederland. Door het geven van trainingen in zwembad Tijenraan te Raalte bieden wij de recreatieve examenlijn van Reddingsbrigade Nederland aan. Deze trainingen vinden elke vrijdagavond plaats van 18:05 tot 20:15 uur.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand die het leuk vindt om zich bezig te houden met het reilen en zeilen van de vereniging en betrokken is bij de leden van de vereniging. Ook zullen de belangen van de leden goed verwoord moeten worden bij verschillende vergaderingen binnen de vereniging.

Wat bieden wij?

Afwisselend vrijwilligerswerk met een maatschappelijk karakter en een zekere mate van vrijheid bij de uitvoering van de werkzaamheden. Je wordt onderdeel van een gezellig bestuur en maakt deze compleet.

Het bestuur komt eens per zes weken bij elkaar om lopende zaken te bespreken en werkzaamheden te verdelen. Inwerken in de functie behoort tot de mogelijkheden voor een soepele overgang.

Als bestuurslid wordt je voorgedragen tijdens een algemene of bijzondere leden vergadering en gekozen door de aanwezige leden. Een bestuursperiode bedraagt drie jaar, waarna je jezelf opnieuw verkiesbaar kunt stellen. Gemiddeld zal je per week ongeveer 1 tot 2 uur kwijt zijn aan je taak.

Een VOG aanvragen is onderdeel van de sollicitatieprocedure, hieraan zijn geen kosten verbonden.

Ben jij deze persoon?

Heb je vragen over de functie of zie jij jezelf in deze functie? Neem dan contact op met het secretariaat via secretaris @ reddingsbrigaderaalte.nl

Sorry, the comment form is closed at this time.