Vrijwilligers

Vacature

Ben jij die persoon die hulpverleners een warm hart toedraagt of zelf hulpverlener is? Denk jij wel eens na over vrijwilligerswerk? Reddingsbrigade Raalte kan jouw hulp altijd goed gebruiken! Van wekelijks op vrijdagavond aan het bad helpen of een bepaalde periode een keer helpen bij een activiteit, er is altijd wel iets te doen. We kunnen alle hulp gebruiken, al is het maar voor een dagje!

Reddingsbrigade Raalte is een zwemvereniging die zich inzet voor het bestrijden van de verdrinkingsdood in de breedste zin van het woord en is aangesloten bij Reddingsbrigade Nederland. Door het geven van trainingen in zwembad Tijenraan bieden wij de recreatieve examenlijn van Reddingsbrigade Nederland aan. Deze trainingen vinden elke vrijdagavond plaats van 18:05 tot 20:15 uur, opgedeeld in drie ‘blokken’.

Wie zoeken wij? Wij zoeken vrijwilligers die graag samen willen werken in teamverband om samen onze leden een leuke tijd te bezorgen. Daarbij is affiniteit met kinderen één van de belangrijkste factoren, naast het samenwerken. Wat bieden wij? Een leuke en gezellige tijd samen met mede-vrijwilligers en een maatschappelijk verantwoorde inzet van je tijd. Een gezellige nabespreking van de week op vrijdagvond is altijd een optie!

Een VOG (Verklaring Omtrent Verdrag) aanvragen is verplicht voor alle vrijwilligers, hieraan zijn geen kosten verbonden.

Ben jij deze persoon?

Heb je vragen zie jij jezelf wel ons team vrijwilligers versterken? Neem dan contact op met het secretariaat via secretaris@reddingsbrigaderaalte.nl.