Fondsenwerving

Onze overkoepelende organisatie, Reddingsbrigade Nederland, biedt een unieke kans om geld op te halen voor onze vereniging. Door middel van fondsenwerving wordt meer naamsbekendheid en waardering gecreëerd. Afgelopen zomer is hier al hard aan gewerkt. De Reddingsbrigade is vaak op positieve wijze in het nieuws geweest. De vervolgstap is om het publiek te vragen om ondersteuning van ons werk.

Met een ‘direct mailing’ wordt aandacht gevraagd voor de Reddingsbrigade en met een acceptgiro de mogelijkheid geboden om een donatie te doen. De mailing zal op een positieve wijze inspelen op het dienstverlenende karakter van de Reddingsbrigade en de noodzaak van financiële ondersteuning.

Het enige wat wij als vereniging moeten doen is het bezorgen van de brieven in Raalte. Het directe voordeel is, dat de financiële respons op de door ons bezorgde brieven, voor 75% voor onze vereniging is. Het kost ons, buiten de inspanning om de brieven te bezorgen, helemaal niets. Een uitgelezen kans om de clubkas aan te vullen.

Om deze brieven te bezorgen zijn we op zoek naar ‘postbodes’. Lijkt het jou leuk om een middag te komen helpen met het bezorgen van deze mailing? Stuur dan een mail naar penningmeester [apenstaartje] reddingsbrigaderaalte [punt] nl