Examens 2012

De examens voor Insignes zilver en goud zullen plaats vinden op vrijdag 9 Maart. De examens voor Brevetten 1 t/m 6 en Diploma B zullen zaterdag 10 Maart plaats vinden. De tijden zijn nog niet bepaald, hiervoor zijn we afhankelijk van de planning van de bond. Jullie krijgen hier 3 tot 4 weken van te voren bericht over.

Voor de examens moeten natuurlijk de nodige papieren worden ingevuld. Om te beginnen hebben we jullie zakboekjes weer nodig. Heb je nog geen zakboekje? Geen probleem! lever dan een pasfoto in. (Zelf geprinte foto’s worden niet geaccepteerd). Vergeet niet op de achterkant van de foto je naam, achternaam en geboorte datum te schrijven.

Dan komt de gezondheidsverklaring. Deze kan je zelf uitprinten vanaf de website op de pagina “Downloads”. Dit mag gewoon in zwart wit. Voor de deelnemers die nog geen 18 zijn is de “Oranje gezondheidsverklaring” van toepassing. Hiervoor ben je een handtekening van je ouders nodig. Ben je al wel 18 dan neem je de “Groene gezondheidsverklaring”. Deze mag je zelf ondertekenen.

Dus lever voor 10 februari de volgende documenten in:
· Ledenadministratie aanvulformulier
· Gezondheidsverklaring (zelf printen)
· Zakboekje (of pasfoto)

Iedereen alvast heel veel succes gewenst met de voorbereiding op de examens!