Een nieuw jaar, een nieuwe naam erbij

Het trainingsseizoen begint weer! We gaan beginnen met een les in buitenwater, daarna hervatten we de trainingen in zwembad Tijenraan. ‘We’, dat zijn de redders en de trainers – niet ik. Mijn zwemdiploma is verlopen en ik probeer altijd letterlijk mijn hoofd boven water te houden. Er waren echter een paar vrijwilligersvacatures bij de Reddingsbrigade Raalte en die waren niet zo geschikt voor mijn dochter van 11. Zij is een waterrat. Ik niet. Ik ben wel lid van het redactieteam van Mariënheemonline; ik vind het leuk om teksten te maken en heb me aangemeld om te ondersteunen bij de PR en communicatie van de Reddingsbrigade. Vanaf nu kunt u daarom ook mijn naam onder stukjes tegenkomen op de site, op facebook, in nieuwsbrieven. Als u wilt, kunt u mij ook in levenden lijve tegenkomen – maar niet in het zwembad. Wel langs de kant. Ik kijk wel. Met een pen in de hand. Naar u, naar uw zwemmende kinderen. En natuurlijk naar mijn dochter met kieuwen.

Anique Pakkert