Corona funpakket!

In deze tijden van Corona, zijn we jullie natuurlijk niet vergeten! Wij kijken met z’n allen uit naar de dag dat we weer kunnen gaan zwemmen, maar dat moet natuurlijk wel veilig gaan! Om in de tussentijd toch onze blijk van waardering naar jullie uit te spreken, maar ook jullie dagen een beetje te vullen, hebben wij een funpakket gemaakt! Je hebt deze ongetwijfeld in de brievenbus gevonden, anders was je hier niet uitgekomen. Hieronder vindt je allerlei bezigheden die jullie kunnen ondernemen, om je kennis op peil te houden!

Hopelijk biedt het je wat vermaak en spreken we elkaar snel!

Workout

Het zou natuurlijk zonde zijn, als je door het thuiszitten niet meer fit bent. Om dat op te lossen, heeft een van onze trainers wat oefeningen voor jullie verzameld. Doe jij ook mee?

Workout uitleg

Domino

Een spel gemaakt voor 2 tot 4 spelers! In totaal zijn er 28 dominostenen, het enige wat je hiernaast nog nodig hebt, is een dobbelsteen!

Download hier de bestanden;
Uitleg domino
Domino spel

Memory

Natuurlijk ontbreekt memory ook niet! Hieronder vind je de uitleg en de memory kaarten die je 2x moet uitprinten. Het is natuurlijk ook hartstikke cool om je ouders uit te dagen en te vertellen wat de verschillende slagen zijn die je ziet op de plaatjes, niet?!

Download hier de bestanden;
Uitleg memory
Memory spel

Kwartet

Kwartet hoort erbij! Kun jij alle kwartetten verzamelen? Print ze hieronder uit (als je steviger papier hebt, aanrader!), kun je dit samen met je ouders of broertjes en zusjes spelen.

Download hier de bestanden;
Uitleg kwartet
Kwartet spel

Woordzoeker

Kun jij alle woorden vinden? We hebben een toffe reddingsbrigade woordzoeker voor je in petto. Download hem snel!

Download hier de bestanden;
Woordzoeker RB

Kleurplaten

Tot slot, waar zouden we zijn zonder kleurplaten. Wij hebben er 3 voor je gevonden met een Reddingsbrigade tintje. Kleur jij ze in? Tof! Als je je ouders hebt overtuigd van je tekenkunst, stuur je ons dan ook een foto ervan? Wij kijken er alvast naar uit! Voor alle papa’s en mama’s; de foto mag naar PR @ reddingsbrigaderaalte.nl.

Download hier de kleurplaten;
Kleurplaat 1
Kleurplaat 2
Kleurplaat 3