Clubcollectiviteit Salland

Nog een paar dagen om te scoren voor onze club
…en zelf te profiteren van een mooie korting op je zorgpremie

De afgelopen weken hebben we je verteld over de Salland Clubactie waar wij als club aan meedoen. In totaal doen daar 67 clubs aan mee, die flinke bedragen weten te scoren voor in de clubkas. En de leden profiteren van een mooie korting op de zorgpremie.

 

Al meer dan 4.500 sporters gingen jou voor!

Profiteer ook van de aantrekkelijke korting op je zorgpremie. Wacht niet te lang met vergelijken en overstappen. Dat kan namelijk nog tot en met 31 december 2014. Ga snel naar www.salland.nl/reddingsbrigaderaalte en meld je daar aan. Salland Zorgverzekeringen zorgt er dan automatisch voor dat de huidige zorgverzekering wordt opgezegd!

 

Scherpe premie en ruime zorgkeuze

Dat is waar Salland Zorgverzekeringen voor staat. De 7% korting op zowel de basisverzekering als de aanvullende en tandverzekeringen levert in veel gevallen ook nog eens een mooie besparing op. En de korting geldt niet alleen voor jou als lid van onze club maar ook voor alle gezinsleden woonachtig op hetzelfde adres. Ouders van kinderen die sporten, maar zelf geen lid zijn, kunnen dus ook profiteren!

 

Jaar lang gratis lidmaatschap

Meld jij je via onze club aan bij Salland Zorgverzekeringen? Dan maak je ook nog eens kans op een jaar lang gratis lidmaatschap! Bekijk de actievoorwaarden op www.salland.nl/reddingsbrigaderaalte.