Aanmelding vijfkamp open!

De jaarlijkse vijfkamp komt er weer aan! Ook dit jaar doen wij als Reddingsbrigade Raalte weer mee met dit fantastische evenement. Zaterdag 2 november gaat het weer gebeuren, dit jaar in Staphorst. Het zou natuurlijk super leuk zijn om ook dit jaar weer met een grote groep die kant op te gaan! Iedereen kan en mag meedoen, van junior redder 1 tot aan de trainers, iedereen is meer dan welkom. 


Wat houdt de vijfkamp precies in? Elk jaar is de vijfkamp vooral een super gezellige, sportieve avond. In verschillende onderdelen wordt er alleen of samen gezwommen of worden er opdrachten voltooid. Deze opdrachten kunnen bijvoorbeeld lijnzwemmen, pop vervoeren en/of estafettes zijn, elke keer spannend! 


Praktische info:Op 2 november gaan we gezamenlijk naar Staphorst naar Zwembad de Broene ‘Eugte (J.J. Gorterlaan 6, 7951 NA Staphorst). Rond 16:30 worden we daar verwacht, en om 21:00 is de vijfkamp weer afgelopen. 


Lijkt het je wat om mee te doen? Super leuk! Vul het aanmeldformulier in vóór vrijdag 11 oktober en dan zien we elkaar dan! Mocht een van je ouders (of jijzelf) ook nog willen rijden die avond, dan zou dat helemaal mooi zijn. Dit kan je ook aangeven op het aanmeldformulier hieronder: 
https://forms.gle/6DZ32B6F7TDvtkVF6


We hopen natuurlijk heel veel van jullie te zien met de vijfkamp! Nog vragen? Stuur een mailtje naar secretaris@reddingsbrigaderaalte.nl of spreek gewoon even een trainer aan aan het bad!