30 jaar RB Raalte

Zaterdag 14 september vieren wij ons 30 jarig bestaan! Om 9:00 uur zijn we in de stromende regen begonnen met het een en ander op te bouwen voordat de leden om 10 uur aan kwamen. Alle leden zijn bij binnenkomst ingedeeld in groepen en hebben een shirt ontvangen in de kleur van hun groep. Na een openingswoord en voorstel ronde van alle begeleiders zijn de groepen begonnen met spellen om met elkaar kennis te maken en samen te leren werken. Voor enkele foto’s verwijzen we je graag door naar onze facebook pagina, te vinden op http://www.facebook.com/RBRaalte

Wil je automatisch op de hoogte blijven en heb je een facebook account? Druk dan op ‘vind ik leuk’ op onze pagina of in het rechter menu op de voorpagina!

Ondanks de wat in het water gevallen start van de dag heeft de regen plaats gemaakt voor menig zonnestraal op het park. De eerste hebben hun rondjes in de plas er ondertussen opzitten, toch nog wel koud als je eruit komt, maar wel lekker! De vlottenrace en het wedstrijd vlot trekken zit er ook weer op, voor enkele foto’s ter impressie verwijzen we je naar onze facebook pagina. Deze kun je op bovenstaand adres vinden of via het rechter menu op onze website!