Training 2x verplaatst naar zaterdag

!! LET OP !!

In tegenstelling tot eerdere berichten zullen wij vrijdag 22 juni gewoon trainen in Tijenraan!

!! LET OP !!

Beste Leden,

Zoals jullie waarschijnlijk weten staat de beweegbare bodem van zwembad Tijenraan al een tijdje vast op 1,80 meter. Deze week kregen wij het nieuws dat deze gerepareerd gaat worden, maar hiervoor moet het zwembad 2 weken lang dicht. In deze periode kunnen wij dus niet in het wedstrijdbad van Tijenraan terecht.

Dit houd voor ons in dat de training van 15 juni en de training van 22 juni niet door gaan!

Wij hebben binnen het bestuur overlegt, en besloten deze trainingen te verplaatsen naar zwembad de Tippe in Heino. Omdat de Tippe op vrijdag avond al bezet was zullen wij trainen op zaterdag ochtend tussen 11 en 12 uur. Wij begrijpen dat dit niet voor iedereen even gemakkelijk is in verband met andere sporten en baantjes maar het is voor ons de enige overgebleven optie om te voorkomen dat we 3 weken achter elkaar niet kunnen zwemmen.

Voor jeugdleden die op de fiets naar Tijenraan komen gaan we proberen te regelen dat er vervoer is, en anders kan er onder begeleiding van een aantal trainers naar Heino en terug gefietst worden.

Wil iedereen (dus ook als je geen van beide zaterdagen kunt) zo vriendelijk zijn om het formulier op de onderstaande link in te vullen? Dan weten wij met hoeveel opkomst we rekening kunnen houden.

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEVqTVhlNnJ4VU4ybHFXaGZMalhicmc6MQ

Voor de duidelijkheid, a.s. vrijdag (8 juni) gaat de training wel gewoon door!

Ik hoop dat ik jullie voldoende heb geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Bram Journée
Secretaris Reddingsbrigade Raalte